На Рокитнівщині поліцейські відшукали «алкокрадія»

Крадіжка сталася у селі Вежиця, що на Рокитнівщині. Чоловік поцупив пляшку лікеру з місцевого магазину. Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Рокитнівського відділення поліції вийшли на слід зловмисника, яка викрав із крамниці у селі Вежиця алкоголь.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції четвертого травня після опівночі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до торгового закладу під’їхало авто, із якого вийшли двоє чоловіків. Магазин був зачинений зсередини, оскільки у закладі ще перебували працівники. Шляхом ривка одному із «відвідувачів» вдалося відчинити двері. На цей момент у торговому залі нікого не було, тож зловмисник викрав із полиці пляшку лікеру вартістю 410 гривень.

У ході розпочатого досудового розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України поліцейські встановили причетність до скоєного злочину 20-річного жителя Старого Села. Молодик уже потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство. Тепер санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області