Контрабандист чи браконьєр? На Буковині прикордонники затримали рибалку

11.05.2020 19:25   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Інцидент стався на ділянці відповідальності відділу Мамалига.

У Новоселицькому районі Чернівецької області на березі річки Прут, посередині якої проходить українсько-румунський кордон, прикордонники затримали буковинця без документів. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Випадок мав місце сьогодні вранці, 11 травня 2020 року, на ділянці відповідальності відділу «Мамалига». Чоловіка за лінією інженерних споруд виявили та затримали прикордонники відділення «Тарасівці» спільно з офіцерами відділу внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому загону

 

Також прикордонник на місці затримання буковинця знайшли гумовий човен типу «Лисичанка» та рибальську сітку. Слід сказати, що у тенетах знаходився улов, а саме дві рибини — жерех по півтора кілограма кожна.

Чи займався мешканець прикордоння браконьєрством, а чи може здійснював спостереження за прикордонними нарядами вирішуватиме суд. Наразі чоловіка доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування всіх обставин правопорушення.

За грубе порушення правил рибальства та порушення прикордонного режиму мешканця населеного пункту Тарасівці притягнуто до адмінвідповідальності. 

null

 

null

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews