Непродовольчим ринкам та магазинам у Чернівецькій області заборонено відновлювати роботу, - чиновник

11.05.2020 19:37   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Чернівцях обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій не підтримала пропозицію щодо надання дозволу функціонування непродовольчим ринкам і магазинам з 12 травня.

Про це заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук написав на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua.

 


"Незважаючи на рекомендацію депутатів обласної та міської ради дозволити функціонувати непродовольчим магазинам та ринкам обласна комісія ТЕБ та НС не проголосувала за це рішення", – повідомив чиновник.

Він додав, що на цьому засіданні за його пропозицією поставили на голосування питання щодо надання дозволу з 12 травня функціонувати непродовольчим магазинам та ринкам, але крім чотирьох депутатів обласної ради, які були присутні, інші члени обласної комісії ТЕБ та НС не підтримали це рішення.


"З аргументами за те, що в непродовольчому магазині чи ринку встановлення безпечної дистанції, підтримки маскового режиму та дотримання протиепідеміологічних норм навіть може бути краще чим на продуктовому ринку члени комісії при обговоренні погоджувались, але загальні застереження обласного санітарного лікаря Наталії Гопко, щодо продовження складної ситуації з COVID-19 не переконали їх підтримати цілком резонне рішення дозволити їхнє функціонування", – повідомив Мельничук.

Він також додав, що наступне засідання обласної комісії з ТЕБ та НС анонсували на 14 травня.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews