У Чернівцях померла п'ятимісячна дитина з підозрою на SARS-CoV-2

14.05.2020 17:55   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

5 летальних випадків у Чернівецькій області було зафіксовано за минулу добу.

За інформацією Чернівецької ОДА, за минулу добу на Буковині померли 5 людей, серед них - 1 дитина. 

Відомо, що 5-місячний хлопчик помер у дитячій обласній лікарні. Дитина мала вроджену ваду серця та з ВІЛ-інфекцією. До лікарні дитину привезли з двобічною пневмонією. У хлопчика ьула підозра на корнавірус. Відомо, що мати була неприхильною до лікування і останні довгий час не з'являлася на огляд до педіатра.

У Глибоцькій райлікарні з підтвердженим коронавірусом померла жінка 1937 р.н з Герцаївщини. До лікарні буковинка потрапила з двобічною пневмонією. Серед супутніх хвороб вона мала ішемічну хворобу серця. 

Також, жінка із Глибоччини, 1941 р. н., мала двобічну пневмонію, тривалий час перебувала на апараті штучної вентиляції легень. Коронавірус у неї підтверджено. Померла у обласній клінічній лікарні.

Жінка 1968 р. н. із Сторожинецького району. Хворіла на гіпертонію, мала надмірну вагу. Через пневмонію довгий час була підключена до апарату штучної вентиляції легень, ПЛР-тест позитивний. Померла у обласній клінічній лікарні.

У міській лікарні №1 помер 83-річний чернівчанин. Чоловік  гіпертонію, цукровий діабет, двобічну пневмонію. COVID-19 підтверджено. Переніс другий інфаркт. 

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 98.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews