Молода буковинка торгувала марихуаною

17.05.2020 18:20   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Нарковмісні речовини у 31-річної жительки Мамаївців виявили під час обшуків.

Нелегальний посів нарковмісних рослин співробітники Кіцманського відділу поліції викрили під час санкціонованого обшуку в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного зберігання наркотиків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В домогосподарстві 31-річної жительки села Мамаївці поліцейські виявили та вилучили декілька паперових згортків і пакетів речовини рослинного походження, зовні схожої на канабіс, насіння конопель, а також пристрої для вживання наркотичних засобів. На присадибній ділянці жінки правоохоронці вилучили рослини конопель. Все вилучене поліцейські направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

Відомості про правопорушення слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews