У Чернівцях відновили курсування маршрутні автобуси

26.05.2020 18:33   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: promin.cv.ua
Маршрутки працюватимуть в режимі спецперевезень.
 
Відзавтра, у Чернівцях дозволили спеціальні перевезення на всіх автобусних маршрутах за обов’язкової умови дотримання Тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря щодо організації протиепідемічних заходів  при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину.
 
Скористатися спеціальними перевезеннями в автобусах зможуть громадяни, які мають спеціальні проїзні, довідку з місця роботи або  виписку/витяг з ЄДРПОУ.
 
Перевезення пасажирів здійснюються в межах кількості місць для сидіння за умови наявності захисної маски або респіратора. Тариф на проїзд під час організації спеціальних автобусних перевезень становить 5 гривень за одну поїздку, жодні пільги на проїзд  під час спеціальних автобусних перевезень не діють.
 
Тролейбуси продовжують спеціальні перевезення з 6.30 до 22.00 у встановленому для карантину режимі. Кількість  тролейбусів на маршрутах у години пік та в інший час регулює тролейбусне управління. 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua