Кількість випадків жорстокого поводження з тваринами за час карантина збільшилася

28.05.2020 16:23   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Від початку карантину випадки жорстокого поводження з тваринами почастішали, кожний тиждень щось ставалося. 
 
У Чернівецькій області за період карантину збільшилася кількість випадків жорстого поводження з тваринами про це у програмі "Після новин" на телеканалі "Чернівецький промінь" розповіла голова ГО "Animal helpers" Анжела Косован. 
 
Від початку карантину випадки жорстокого поводження з тваринами почастішали, кожний тиждень щось ставалося. Люди настільки жорстоко поводяться з тваринами, що цьому пояснення немає, - Анжела Косован. 
 
Жінка розповіла про випадок у Герцаївському районі, коли цуценяті перебили хребет. Пізніше вияснили, що чоловік та його пасинок за рік вбили близько 10 собак та цуценят.
 
Тобто кожного місяця вони беруть тваринку знущаються, перебивають хребет та викидають у ліс. Одне з таких цуценят ми знайшли у лісі, відправили його у одну з найкращих клінік в Україні, але, на жаль, через тиждень воно померло, - розповіла Анжела.
 
Разом з активістами написали заяву за жорстоке поводження з тваринами, справа уже в прокуратурі, слідство велося більше ніж півтора місяця. Чоловік та його пасинок перебувають на обліку у психіатричній  лікарні. - йдеться в матеріалі "Чернівецького променя".

Кривдникам загрожувало спочатку від 7 років ув’язнення, а зараз від 7 до 8 років примусове лікування у психіатричній лікарні. На днях буде затримання,- повідомляє Анжела Косован.
 
Жінка розповідає, що за кожний випадок прояви жорстокості до тварин вони з волонтерами будуть братися та доводити справу до суду.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews