Чому Чернівцях провалено старт ремонтного сезону?

28.05.2020 18:41   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Міський голова поки лише обіцяє і знаходить нові відмовки, чому у місті знову провалили старт ремонтного сезону.

Цьогоріч ремонт доріг у Чернівцях, по суті, так і не розпочався. Ремонтні роботи проводять лише на вулиці Руській. Та й там, через певні проблеми, ремонт призупинили і завершення робіт відтерміновується. Решта ж вулиць міста, більшість з яких в аварійному стані, лише чекають ремонту, і цілком можливо, що в цьому році так і не дочекаються, - йдеться у публукації promin.cv.ua.

Попри карантин і важке фінансове становище ремонти доріг давно тривають в усіх обласних центрах. У Чернівцях міський голова поки лише обіцяє і знаходить нові відмовки, чому у місті знову провалили старт ремонтного сезону.

Спочатку міський голова заявляв, що гроші, які мали піти на ремонт доріг у місті, витратили на боротьбу з коронавірусом. Згодом заявив, що гроші в резерві таки є, але масштабний ремонт 80 вулиць, які анонсував Олексій Каспрук, чомусь так і не розпочався.

Проте у часи жорсткої економії, пов’язаної з економічною кризою викликаною коронавірусом, чиновники Ратуші витратили майже 6 мільйонів собі на матеріальну допомогу. Найбільше, звісно, отримав мер Каспрук, якому перепало 50 тисяч гривень.

Депутат міської ради Володимир Бешлей зазначає, що за 6 мільйонів у Чернівцях можна було б відремонтувати вулицю Бетховена, яка знаходиться у центрі міста.

«У нас немає грошей на ремонт доріг, але на премії і матеріальну допомогу Каспруку є. За 6 мільйонів можна було відремонтувати вулицю Бетховена. Я зробив проєктно-кошторисну документацію, вона готова. Ремонтуйте вулицю Бетховена, це 6 мільйонів. Немає ремонту», - зазначив Володимир Бешле


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews