Жодне місто, окрім Чернівців, не підвищило тариф на проїзд у маршрутках

29.05.2020 20:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Секретар виконавчого комітету Антоніна Бабюк, яка не проголосувала за підняття тарифу на проїзд у чернівецьких маршрутках до 7 гривень, вважає неприпустимим підвищувати ціну під час карантину.

Про це вона розповіла в ефірі програми «Після новин», пише сайт «Чернівецький промінь».

"На сьогоднішній день чернівчанам і так не солодко, дуже багато людей не працюють, або працюють на 30-50 відсотків. Чомусь коли в магазинах почали піднімати ціни під час карантину, люди писали мародери, це неприпустимо. Скажіть будь ласка, хіба припустимо сьогодні підняття тарифу?", - зазначила Антоніна Бабюк.

Секретар виконкому відзначила, що в Україні жодне місто не підняло тариф для своїх перевізників під час карантину, адже ціни на пальне значно впали. Тож її позиція була однозначною і вона просила перевізників увійти у ситуацію чернівчан і не підвищувати ціну за проїзд.

"Я зверталася до перевізники і також їм говорила: шановні, ви є громадою міста Чернівці, будь ласка, коли важко, коли така складна ситуація у нас, ввійдіть в положення чернівчан і під час карантину не піднімайте тариф", - розповіла Бабюк.

Зрештою ні перевізники, ні мер Олексій Каспрук, не дослухались до цієї думки, і рішення таки прийняли. Не підтримали його окрім Антоніни Бабюк, Василь Продан, Микола Проданюк та Сергій Босовик.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews