Військовослужбовець з Буковини помер з SARS-CoV-2

31.05.2020 16:19   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
30 травня, помер працівник Збройних Сил України Чернівецької області через коронавірусну інфекцію. Працівник хворів з 22 травня, лікувався вдома під наглядом медичної служби.
 
27 травня у зв’язку із погіршенням стану здоров’я звернувся до Новоселицької центральної районної лікарні Чернівецької області, де була проведена рентгенографія органів грудної клітки. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Цього ж дня, був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом: Негоспітальна двобічна пневмонія. 28 травня у працівника ЗС України підтвердили захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Продовжили лікування коронавірусної хвороби COVID-19 в палаті інтенсивної терапії інфекційного відділення.
 
30 травня стан здоровя погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, але наступила зупинка серцевої діяльності. За наявної інформації у чоловіка окрім гострої респіраторної хвороби COVID-19 були супутні захворювання.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews