У селі Кадубіці, що на Буковині, сталася ДТП з потерпілими (фото)

05.06.2020 18:16   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Зіткнулися бус та легковик.


У селі Кадубівці Заставнівського району вчора, 4 червня, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав чоловік.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, на одній з автодоріг села Кадубівці сталося зіткнення двох легковиків.

У результаті автопригоди травмувався 56-річний водій автомобіля "ВАЗ-2107". Бригада швидкої медичної допомоги доставила потерпілого до лікарні для надання допомоги.


Правоохоронці встановили, що 46-річний водій автомобіля "Mercedes-Benz Sprinter" під час здійснення обгону допустив зіткнення з автівкою "ВАЗ-2107", що рухалася попереду.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 56-річний житель села Кадубівці отримав травми різного ступеня тяжкості.

За вказаним фактом слідчі Заставнівського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті предбачає до трьох років обмеження волі.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews