Стрілянина у Чернівецькій області: іноземець поранив двох поліцейських (фото)

10.06.2020 11:23   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Озброєний 36-річний громадянин іншої країни намагався пограбувати приватний будинок у Чернівецькій області.

До оперативників надійшла інформація, що на один з приватних будинків місцвого мешканця готується розбійний напад, грабіжник може бути озброєним.
 
Також було відомо, що 36-річний підозрюваний іноземець вже був засуджений до 11 років тюрми у 2010 році за розбійний напад та пограбування в Одеській області. 
 
 
 
Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області, слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області та за силової підтримки КОРД влаштували засідку в будинку місцевого мешканця, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
null

З 9 на 10 червня, підозрюваний проник у приватний будинок через вікно підвального приміщення. Коли нападник зрозумів, що в будинку поліція, одразу намагався втекти та стріляти в сторону правооохоронців. Внаслідок перестрілки двоє спецпризначенців отримали вогнепальні поранення. Правоохоронцям довелося відкрити воогонь, абт затримати нападника. Іноземець отримав вогнепальне поранення стегна. 

null
Двох спецпризначенців з пораненнями голови та ноги, а також пораненого нападника госпіталізували, їм надається медична допомога. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.
null

null

null

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews