У мешканця Степанівки викрали автівку посеред білого дня

Злочинцю загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Про зникнення автівки із подвір’я господарства до поліції сьомого червня близько п’ятої ранку повідомив власник — 37-річний житель села Степанівка.

null

Поліцейські на місці події встановили, що увечері напередодні компанія молодиків їхали у село Тайкури Рівненського району на відпочинок. Однак прямуючи польовою дорогою, автомобіль «BMW» «застряг» у болоті між селами Мар’янівка та Степанівка. По допомогу хлопці звернулися до друзів, які одразу ж приїхали на місце. Проте і їх легковик там зламався. 

Відтак, один із компанії, 24-річний рівнянин, пішов у село Степанівка на пошуки трактора. Однак, на вулиці Приходька його увагу привернув «Volkswagen Golf», власник якого необачно залишив ключі у замку запалювання. Але і цей легковик до місця призначення не доїхав — також «застряг» у полі неподалік села.

null

Уранці парубки залишили усі транспортні засоби та самотужки дісталися додому.

Того ж дня поліцейським вдалося знайти викрадений автомобіль та вийти на слід зловмисника. Наразі він дає покази слідчим у рамках розпочатого кримінального провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті — від трьох до п’яти років позбавлення волі.  

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області