Поліція оприлюднила причину смерті підлітка з Буковини

11.06.2020 11:16   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Вчора у селі Ломачинці сталася трагедія - батьки виявили тіло 16-річного сина біля дому.

10 червня у Сокирянськом районі було виявлено тіло 16-річного юнака. Батьки викликали швидку, однак медики констатували смерть хлопця. Поліція, опитавши свідків, з'ясувала, що напередодні юнак відпочивав у компанії друзів. Там вони вживали алкогольні напої. Під час відпочинку, хлопець попросив у товариша скутера, аби покататися. Однак, хлопець не впорався з кермуванням та впав. Після того, підліток повернувся додому та ліг спати. А вже вранці батьки виявили сина поблизу хати непритомним. 

По приїзді швидкої, медики констатували смерть підлітка, а судмедекспертиза показала, що підліток помер від травми голови, отриманої під час ДТП.

Під час досудового розслідування працівники Сокирянського відділення поліції опиитали свідків і з‘ясували, що підліток не впорався з керуванням скутером і впав.

На підставі отриманої нової інформації слідчі Сокирянського відділення поліції змінили попередню кваліфікацію з статті 115 (Умисне вбивство) на частину 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews