У Чернівцях злочинець пограбував дитину

23.06.2020 15:04   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
40-річний чернівчанин повідомив поліцейських про те, що невідома особа на вулиці відкрито заволоділа мобільним телефоном його 12-річного сина.
 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
 
Для встановлення усіх обставин скоєння злочину слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції на місці події провела ряд поліцейських заходів. Під час розмови з потерпілим правоохоронці встановили, що до хлопця на вулиці підійшов невідомий чоловік, відібрав його мобільний телефон і зник.
 
Поліцейські Чернівецького відділу поліції переглянули відео з камер спостереження та опитали очевидців події. Внаслідок проведених заходів оперативники встановили особу злочинця. Ним виявився 38-річний чернівчанин.
 
Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
 

Наразі триває досудове розслідування.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews