Буковинські військові ліквідовують наслідки паводків на Буковині

06.07.2020 12:07   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Більше 30 військовослужбовців однієї з бригад оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ ліквідовують наслідки стихійного лиха на Буковині.

Вони виконують роботи в селі Стрілецький Кут Кіцманського району, яке особливо постраждало від негоди.

Зважаючи на масштаб лиха, військові не змогли залишитись осторонь та вже другий день, у взаємодії з особовим складом ДСНС допомагають місцевим мешканцямдолати збитки, спричинені повінню.

Для жителів села така підтримка є вагомою, особливо для літніх та самотніх. Як розповідає офіцер військової частини, люди, не зважаючи на біду, тепло їх зустріли та, як можуть, намагаються віддячити - пригощають обідами, запрошують на ночівлю. Він також додає, що така допомога вкотре доводить єдність народу та армії, бо коли ми разом, ми є сильними.

null

Наразі хлопці повністю завершили роботи в кількох дворах та продовжують працювати більш ніж на 10 об’єктах. Здебільшого вони розчищають подвір’я та городи від нанесеного сміття,  намулу та уламків дерев.

Раніше, 27 червня, військовослужбовці комісаріатів, підрозділів гарнізону разом з усіма небайдужими взяли участь у спільній толоці, ініційованій Чернівецькою ОДА.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews