У Чернівцях на хабарі затримали співробітника військкомату

09.07.2020 20:16   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

За грошову винагороду порушник обіцяв вирішити питання щодо непроходження строкової військової служби призовниками та вже отримав 1000 доларів США неправомірної вигоди.

У Чернівцях на хабарі сумою 2700 доларів було затримано співробітника військкомату. 44-річний порушник обіцяв за грошову винагороду вирішити питання щодо непроходження строкової служби. За таку обіцянку чоловік вже отримав попередньо 1000 доларів США. 
 
 
Вже сьогодні під час отримання другої частини хабара, порушника було затримано співробітниками СБУ нацполіції та Військової прокуратури. 
 
За вказаним фактом слідчі обласного управління Нацполіції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці проводять обшуки за місцем роботи та проживання затриманого. Також наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. 
 
 
Співробітники поліції перевіряють інших осіб на причетність до вказаного кримінального правопорушення.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews