Чернівчанам урвався терпець: завтра під Ратушу прийдуть із шинами (відео)

09.07.2020 20:58   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Завтра містяни, обурені станом доріг у Чернівцях, збираються на пікет під Ратушу.

Організатори акції закликають чернівчан підтримати протест, та 10 липня на 11 годину принести під мерію автомобільні шини. 

Тиждень тому заїхав випадково на вул. Кармелюка, взявся за голову і, традиційно, з матюками зірвався на тому хто був поруч. Після вкотре зіпсованого настрою, я задумався: ЧОМУ ми постійно лаємось на наше унікальне чернівецьке бездоріжжя та стан міста у фейсбуках й на кухнях, проте навіть не здатні підняти свою дупу та заявити про стан речей фізично тому, хто у цьому винен?
 
Це ж, ніби, проблема, котра стосується 100% мешканців, без винятку. І виглядає так, що нас відкрито ґвалтують роками, маючи за дурнів, а ми при цьому скромно бідкаємось. Ще й роблять це за наші кошти, - зазначив організатор акції Сергій Ткачук на своїй фейсбук-сторінці.

 Також він опублікував відео в якому показані зруйновані чернівецькій дороги і закликав чернівчан підтримати акцію та принести під Ратушу автомобільні шини.

 

10 липня, з 11:00, ми зносимо під міську раду старі непотрібні шини для наших можновладців - як символ результатів їх господарювання за час керування містом, - пише Сергій Ткачук

Цьогоріч у Чернівцях планують відремонтувати лише 3 дороги у місті і незважаючи на наявність коштів на дороги, використали лише 6% грошей.

Щороку кошти на ремонт доріг депутати виділяють вчасно, але кожного разу, за словами міського голови Олексія Каспрука, виникають якісь проблеми. Єдиний рік коли проблем з ремонтом доріг у Чернівцях не виникло - це рік коли Олексій Каспрук не керував містом через дострокове припинення його повноважень за бездіяльність.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews