Слідчі поліції повідомили про підозру чоловікам, які викрали буковинця

12.07.2020 15:28   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

7 липня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Січових Стрільців у Чернівцях невідомі особи побили чоловіка, силою затягнули його в багажник автомобіля та поїхали в напрямку села Магала.

Правоохоронці з’ясували, що вранці 7 липня між нападниками та потерпілим виник інцидент. В результаті конфлікту троє чоловіків нанесли 24-річному товаришу тілесні ушкодження, силою затягнули в багажник автомобіля «ВАЗ 2106» та поїхали з місця події. Поліцейські швидко розшукали правопорушників і врятували потерпілого.

Слідчі поліції повідомили трьом буковинцям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.  За такі дії зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи: 28–річному підозрюваному – у вигляді особистого зобов’язання, а двом іншим чоловікам – домашній арешт. Триває досудове розслідування.  

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews