Двоє буковинців шляхом обману отримували субсидії

13.07.2020 11:01   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У судовому розгляді вказаних кримінальних проваджень, правопорушники добровільно повернули незаконно отримані кошти.

На Хотинщині двоє буковинців шляхом обману отримали субсидію. Вони не повідомили про те, що їх близькі родичі набули право власності на два автомобілі, вартість яких становить понад 50 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 

Внаслідок протиправних дій, даним особам незаконно та необґрунтовано нараховано, а згодом виплачено з державного бюджету субсидії – кошти в сумі 7776 грн та 12173 грн.

 
Кельменецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у двох кримінальних провадженнях відносно жителів Хотинського району за фактом шахрайського заволодіння коштами, призначеними для виплати субсидій на оплату комунальних послуг. 
 
У судовому розгляді вказаних кримінальних проваджень, правопорушники добровільно повернули незаконно отримані кошти.
У зв’язку з цим, рішеннями Хотинського районного суду, дані особи звільнені від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям, а кримінальні провадження відносно них закриті.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews