Буковинці вже два тижні перекривають дорогу у Хотині

14.07.2020 08:04   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Мешканці Хотинського району вже 13-й день перекривають дорогу у селі Атаки Хотинського району. Завтра — для них вирішальний день. У Верховній раді має відбуватися голосування за районний поділ.

Про це повідомив депутат Хотинської райради Анатолій Сухаренко, - пише molbuk.ua 

“14 липня, у Верховній раді відбуватиметься голосування за районний поділ. Є домовленість, що депутати ВР озвучать з трибуни той факт, що люди не задоволені поділом, що з ними ніхто не радився. А реформа переписувалася на колінах”, - зазначив Анатолій Сухаренко.


Дорогу національного значення Н-03(Житомир-Чернівці) в с. Атаки, Хотинського району мешканці Хотинського району, у кількості 20 громадян, перекрили сьогодні приблизно об 11.45.

Люди безперервно ходять по пішохідному переході і не пропускають транспорт. За словами Анатолія Сухаренка, акцію поки що не планують припиняти. Дорога у селі Атаки буде і далі перекриватися мешканцями.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews