Постріл в голову: на Небесної Сотні у Чернівцях вбили людину (фото, відео)

18.07.2020 23:28   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

 

Поліціянти розшукали причетного до вбивства та затримали.

Сьогодні на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки було здійснено постріл, внаслідок чого загинув 58-річний чоловік. На місце події прибули керівництво Головного управління Нацполіції, СОГ , представники прокуратури, рота особливого призначення та експерти-криміналісти. 

На місці події було виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням в голову.

null

Впродовж 10 хвилин правоохоронці виявили причетного до вбивства. Ним виявився 54-річний айзербаджанець, який проживає на Буковині. Чоловіка затримано, він перебуває у відділенні поліції. Зброя вилучена, марка встановлюється.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Наразі триває досудове розслідування.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews