Вбивство у Чернівцях: стала ймовірна причина вчинку іноземця (відео)

19.07.2020 09:41   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Батько помстився за сина, якого минулого року вбив син потерпілого.

У мережі з’явилось повне відео бійки та вбивства на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях. Відео підтверджує чутки, які ширяться у соцмережах, що це була не випадкова бійка, а цілеспрямоване вбивство. На відео видно, як чоловік виходить з автомобілю вже з пістолетом, після чого зав’язалась бійка в ході якої вбивця здійснив свій задум, - пише promin.cv.ua.

У серпні минулого року на Гравітоні сталася масова бійка між членами двох родин вихідців з Азербайджану. Внаслідок різанини тоді загинув молодий хлопець. За інформацією відкритих джерел, вчора батько вбитого хлопця вирішив помститись за сина. В ході конфлікту він вбив батька чоловіка, який у серпні вбив його сина.

 

В поліції не підтвердили і не спростували цю інформацію, лише зазначили, що мотиви скоєння злочину визначить слідство.

Нагадаємо, що впродовж декількох хвилин після вбивства правоохоронці встановили особу та розшукали причетного. Ним виявився 54-річний уродженець Айзербайджану, який проживав на Буковині. 

 

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews