На Кореччину вивезли близько чотирнадцяти тонн сміття зі Львівщини

Мешканець Борисполя мав доставити побутові відходи у Київську область, але йому «порадили зекономити» і скинути сміття у Корецькому районі. Документів на перевезення сміття у чоловіка не виявилося.

Очевидцями того, як вантажівка із побутовим непотребом курсує на сміттєзвалище у напрямку села Жадківка Корецького району, стали вчора, 30 липня, працівники комунальної служби. Про це одразу повідомили до поліції.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля «MAN» із причепом, 27-річний житель міста Бориспіль, вивантажив орієнтовно 14,5 тонн сміття. Із його слів, віз побутові відходи зі Львова та мав доставити їх у Київську область, але йому «порадили зекономити» і скинути сміття у Корецькому районі. Утім, будь-яких документів на перевезення вантажу у нього не було.

Автомобіль помістили на територію Корецького відділення поліції. Вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб.

За фактом забруднення земель слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України та встановлюють усі обставини та осіб, причетних до вчиненого злочину. Як з’ясували поліцейські, транспортний засіб із київською реєстрацією належить іншій фізичній особі — приватному підприємцю.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області