Мешканець Березнівщини викрав мотоцикл, щоб дістатися додому

Житель села Степань викрав мотоцикл у мешканця Малинська. Крадій раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Не встиг 43-річний житель села Малинськ переоформити куплений мотоцикл «Kinlon», як його викрали. Про незаконне заволодіння транспортним засобом потерпілий повідомив четвертого серпня до поліції.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 17:30 чоловік на декілька хвилин залишив двоколісний біля сільради на вулиці Центральній, куди пішов у справах, як його вже не застав. Проте підозрілого чоловіка на транспортному засобі, який мчав у напрямку селища Степань, помітили очевидці.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів березнівські оперативники встановили особу зловмисника та виявили транспортний засіб на подвір’ї за місцем його проживання. Однак, причетний до злочину 35-річний чоловік переховувався у знайомих. Сьогодні, шостого серпня, працівники карного розшуку доставили його до відділення поліції, де він наразі спілкується зі слідчими.  Викрадення мотоцикла пояснив тим, що не було чим дістатися додому.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), вирішується питання про повідомлення жителю Степані про підозру.

Як з’ясувалося, 35-річний чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. Тепер йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області