Голова Білецької ОТГ на Тернопільщині заявляє про сплановану провокацію проти нього (Відео)

07.08.2020 21:39   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Голова Білецької ОТГ, що в Тернопільському районі, Дмитро Малик заявляє про сплановану провокацію проти нього.

«Зранку я зайшов до секретаря ради Бачун Оксани Ярославівни нагадати, щоб вона не затримувала подачу на підпис рішень 31-ої сесії, на що вона закрила двері й почала кричати. Я вийшов з її кабінету і поїхав у справах громади. Поки з працівницею сільської ради перебував в державних органах, вирішуючи питання можливого встановлення очисних споруд в селі Великий Глибочок, в адмінбудинку сільської ради тривала основна частина брудного задуму. Коли я перебував в управлінні екології, мені подзвонили працівники й сказали, що до сільської ради приїхали швидка та поліція, бо ніби-то я побив секретаря», - написав він у своєму профілі на фейсбуці.

За словами Дмитра Малика, все це неправда.

«Я б ніколи не підняв руку на жінку. Впевнений, що правоохоронні органи розберуться в цій ситуації і доведуть, що це брудна провокація проти мене», - каже Дмитро Малик.

Водночас, в своєму пості голова Білецької ОТГ закликає місцевих політиків відмовитись від брудних методів боротьби за владу й зосередитися на роботі на користь Білецької громади.

Нагадаємо, сьогодні поліція повідомила про конфлікт між чиновниками в Білецькій ОТГ. Проводиться відповідна перевірка.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews