Буковинські прикордонники затримали 18-річного контрабандиста

07.08.2020 23:19   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Прикордонники затримали, коли ті подолали загороджувальний паркан.

На Буковині прикордонники затримали двох мешканців прикордоння, які намагалися переправити до сусідньої Румунії ноші з тютюновою контрабандою. Про це йдеться на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Facebook.

Так, сьогодні вранці, 7 серпня 2020 року офіцерами відділу внутрішньої та власної безпеки, під час реалізації власної випереджувальної інформації, спільно з військовослужбовцями відділу «Красноїльськ» затримано двох буковинців. Чоловіками виявилися 18 та 31 - річні мешканці населеного пункту «Красноїльськ».

«Горе-пачкарів» прикордонники затримали коли ті подолали загороджувальний паркан, разом із товаром, вже прямували в сторону кордону.

Тютюнові вироби, в кількості 1900 пачок марки «Фест» та «Кредо», прикордонники вилучили та надалі передадуть співробітникам ДФС в Чернівецькій області. Щодо затриманих, то на них правоохоронці склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП, справи скеровано до суду.

 

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews