Під час ДТП чернівчаці відірвало гомілку

09.08.2020 11:10   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Аварія виникла через технічну несправність автомобіля.

8 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Чернівцях  сталася автопригода, внаслідок якої 61-річна місцева жителька отримала травми.
 
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції. 
 

Правоохоронці встановили, що у 24-річного водія автомобіля «Volkswagen Passat», виникла технічна несправність, внаслідок якої чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку, яка знаходилась на зупинці громадського транспорту.

 
У результаті дорожньо-транспортної пригоди чернівчанці на місці події відірвало гомілку. Лікарі госпіталізували потерпілу до медичного закладу для надання допомоги. Про це повідомляє відділ комунікацї поліції Чернівецької області. 

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews