Буковинського прикордонника, ласого до хабарів, відправлено на гаупвахту

10.08.2020 10:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Старший сержант одержав 2100 доларів США хабара за безперешкодне переміщення 60 ящиків тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії.

Про це повідомляє пресслужба Військової прокуратури Західного регіону України.

Шевченківський районний суд м. Чернівці підтримав позицію військової прокуратури Чернівецького гарнізону та визнав винним техніка – інспектора прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Чернівецького прикордонного загону за одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).


У суді військова прокуратура довела, що вказаний старший сержант одержав 2100 доларів США хабара за безперешкодне переміщення 60 ящиків тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії.

У ході судового засідання обвинувачений вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю і розкаявся.

Суд врахував це при призначенні покарання та засудив прикордонника до 5 місяців арешту з відбуванням на гауптвахті з позбавленням права 3 роки обіймати посади в органах державної влади та органах місцевого самоврядування.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews