Буковинець зберігав у себе вдома арсенал боєприпасів

13.08.2020 13:30   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У чоловіка виявили карабін з глушником та оптичним прицілом, гладкоствольну рушницю, набої різного калібру і порох.

У жителя Сторожинеччини поліція вилучила  нелегальну зброю та боєприпаси. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки, співробітники Сторожинецького відділу поліції здійснили санкціонований обшук у помешканні 29-річного жителя села Буденець. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка карабін з глушником та оптичним прицілом, гладкоствольну рушницю, набої різного калібру і порох, які він зберігав без відповідного дозволу.
 
Вилучені речові докази поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 
За вказаним фактом слідчі Сторожинецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews