На Буковині жінка упала в криницю: потерпілу госпіталізували

14.08.2020 07:56   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На даний час жінка перебуває у лікувальному закладі.

1Рятувальна служба смт Кельменців залучались до порятунку людини в селі Кроква Кельменецького району. Так, по обіді на спецлінію 101 зателефонували місцеві жителі та повідомили, що їхня родичка впала в колодязь. Щоб врятувати жінку, на місце події виїхали рятувальники.
 
По прибуттю за вказаною адресою працівники Служби порятунку встановили, що 50-річна жінка перебуває в криниці на глибині близько 13 метрів. При падінні вона пошкодила руку та ногу, тому втратила чимало крові. Про це повідомляє Управлліня ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Рятувальники, використовуючи рятувальну мотузку та пояси, зафіксували жінку та змогли таким чином витягнути на поверхню та передати медикам. Постраждала перебувала без свідомості, її оглянули лікарі та, надавши першу допомогу, госпіталізували до лікарні. На даний час жінка перебуває у лікувальному закладі.  

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews