У Чернівцях чоловік згорів у власній квартирі: поліція підозрює вбивство

14.08.2020 09:18   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Тілесні ушкодження можуть свідчити про насильницьку смерть потерпілого.

13 серпня вночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Чернівців про пожежу в квартирі будинку по вулиці Головній. Під час ліквідації наслідків пожежі рятувальники виявили труп 56-річного власника квартири. На тілі померлого правоохоронці побачили тілесні ушкодження, що можуть свідчити про насильницьку смерть. Про це повідомляє відділ комунікацї поліцї Чернівецької області.

 
Для з’ясування обставин події за вказаною адресою прибули керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, слідчо-оперативні групи ГУНП та Чернівецького відділу поліції.

Разом з судово-медичним експертом поліцейські оглянули тіло загиблого і помітили синці та садна, які можуть свідчити про насильницьку смерть потерпілого. Правоохоронці здійснили огляд місця події, опитали свідків та очевидців.

За фактом смерті чоловіка слідчі Чернівецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
З місця події співробітники поліції вилучили речові докази для проведення необхідних криміналістичних експертиз.

Попередньо, займання виникло приблизно опівночі. Вогонь знищив деякі речі домашнього вжитку, але не встиг розповсюдитись на велику площу.

Тіло померлого поліцейські направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Наразі проводиться досудове розслідування. Поліцейські відпрацьовують декілька версій загибелі потерпілого.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews