Слідчі поліції повідомили про підозру 35-річному донеччанину у скоєнні вбивства на Буковині

16.08.2020 10:39   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Наразі вирішується питання обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, 13 серпня, вночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Чернівців про пожежу в квартирі будинку по вулиці Головній. Під час ліквідації наслідків пожежі рятувальники виявили труп 56-річного власника квартири. На тілі померлого правоохоронці побачили тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть.

Під час відпрацювання декількох версій вбивства поліцейські опитали знайомих, друзів та сусідів загиблого, а також переглянули відео з камер спостереження поблизу будинку та встановили особу ймовірного зловмисника. Ним виявився 35-річний уродженець Російської Федерації, який проживав у Донецькій області, - повідомили у Відділі комунікації поліції Чернівецької області.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області встановили місцезнаходження зловмисника, затримали його та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час допиту чоловік пояснив правоохоронцям, що випадково на вулиці у Чернівцях познайомився із загиблим.Він запросив його до себе в гості, де чоловіки вживали спиртні напої. Потім у них виникла словесна суперечка, під час якої зловмисник наніс руками тілесні ушкодження загиблому і зник з місця з події.

За фактом смерті буковинця слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років

Наразі поліцейські встановлюють дійсні мотиви скоєння кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews