24 судді з Чернівецької області заразилися COVID-19

20.08.2020 10:10   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Найбільше випадків інфікування серед працівників судів зафіксовано у Львівській – 28, Чернівецькій – 24, Закарпатській – 21 та Рівненській – 20 – областях.

Станом на 18 серпня в судах та судових установах України перебувало та перебуває на лікарняному внаслідок захворюваності на коронавірусну хворобу (Covid-19) всього 207 суддів та працівників апаратів судів, з них на самоізоляції із симптомами хвороби перебуває 43 особи, одужало 164 особи. Про це повідомляє «Судово-юридична газета» з посиланням на дані Державної судової адміністрації.

Зазначається, що найбільше випадків інфікування серед працівників судів зафіксовано у Львівській – 28, Чернівецькій – 24, Закарпатській – 21 та Рівненській – 20 – областях.

За весь період карантину, введеного в Україні, летальних випадків через захворюваність на коронавірусну хворобу (COVID-19) у судах та судових установах, не трапилося.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews