Смертельна ДТП на Буковині: водій збив жінку пішохода та втік

03.09.2020 09:13   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
За результатами медичного огляду водія встановлено, що він керував мікроавтобусом у стані наркотичного сп’яніння.
 
Керуючи мікроавтобусом «Ford Transit» на автодорозі в місті Кіцмань, 27-річний чернівчанин вночі 2 вересня допустив наїзд на жінку-пішохода. Водій з місця ДТП втік, а потерпіла від отриманих травм загинула. За лічені хвилини поліцейські розшукали кермувальника. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Правоохоронці опитали можливих свідків, очевидців події та водія, оглянули автомобіль, місце аварії і вилучили речові докази. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За результатами медичного огляду водія встановлено, що він керував мікроавтобусом у стані наркотичного сп’яніння. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб порушника вилучили та помістили на майданчик тимчасового тримання.

Слідчі Кіцманського відділу поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Наразі проводиться досудове розслідування, вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

У кримінальному провадженні призначено низку судово-медичних і криміналістичних експертиз.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews