П'ятеро буковинців померло за добу від коронавірусу

07.09.2020 13:06   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині вже первалила за 300.

За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано п’ять летальних випадків. У всіх померлих коронавірус підтверджено. Вони також мали двобічну пневмонію та важкі супутні захворювання.

▪️ Жінка, 1946 р. н., жителька Чернівців. Потрапила до лікарні у важкому стані, перебувала у реанімації, останній тиждень була підключена до апарату штучної вентиляції легень. Хворіла на ішемію, стенокардію, гіпертонію, цукровий діабет. Померла у обласній лікарні.

▪️ Жінка, 1943 р. н., із Києва. Мала також ішемію, серцеву недостатність, гіпертонію. Померла у обласній лікарні.

▪️ Жінка, жителька Кельменецького району, 1956 р. н. Хворіла на ішемію, крім того, мала надмірну вагу. Померла у Кельменецькій ЦРЛ.

▪️ Чоловік, 1949 р. н., зі Сторожинецького району. Хворів на мієлоїдний лейкоз, мав також пневмофіброз. Помер у Сторожинецькій ЦРЛ.

▪️ Чоловік, житель Новоселицького району, 1951 р. н. Хворів на кардіосклероз, мав фібриляцію передсердь та цукровий діабет. Помер у Новоселицькій ЦРЛ.

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 301.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews