На Буковині сталася смертельна ДТП: мотоцикліст загинув

10.09.2020 08:04   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Водій мотоцикла «Spark» не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом.

На одній із автодоріг міста Хотин зіткнулися водій мотоцикла та мікроавтобуса. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла помер на місці події. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.  
 
До поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Хотин по вулиці Центральній трапилася ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Хотинського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що 50-річний водій мотоцикла «Spark» не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» під керуванням 44-річної місцевої жительки.

У результаті автопригоди 38-річний пасажир мотоцикла отримав тілесні ушкодження, водій мотоцикла помер на місці події.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews