На Березнівщині юнак захищав свою матір від п'яного співмешканця ціною власного здоров'я

Чоловік, будучи напідпитку, і раніше вчиняв домашнє насильство відносно цивільної дружини. У підлітка медики попередньо діагностували різану рану скроні та різано-колоту рану шиї. 

Зловмисник також перебуває у лікарні, бо після скоєного вчинив спробу самогубства. Обом учасникам події загрози життю немає.

Поліцейські встановили, що восьмого вересня 36-річна жителька міста Березне разом із 46-річним співмешканцем відзначали 15-річчя сина жінки у будинку знайомих. 

Повернувшись додому, близько першої ночі між цивільним подружжям виник конфлікт: чоловік приревнував співмешканку до присутнього на застіллі знайомого. Господині набридли подібні сцени, тож вона вказала благовірному на двері. Той зібрав речі та, схопивши кухонний ніж, направився у кімнату до жінки. На заваді став 15-річний син, який заступився за матір, в результаті чого отримав два удари ножем. Після цього нападник встромив його собі між шиєю та грудною кліткою. Березнівчанка викликала «швидку».

46-річному чоловікові медики провели оперативне втручання та дістали ніж. Він перебуває у реанімаційному відділенні Березнівської центральної районної лікарні. 

У підлітка медики попередньо діагностували різану рану скроні та різано-колоту рану шиї. Загрози життю хлопця та чоловіка немає.

«За фактом замаху на умисне вбивство слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Березнівського відділення поліції — начальник слідчого відділення Віталій Штемпель. — Усі обставини події іще встановлюють поліцейські. За результатами допитів та зібраних речових доказів, вирішуватиметься питання про повідомлення 46-річному жителю Березного про підозру та обрання запобіжного заходу».

Відомо, що чоловік, будучи напідпитку, і раніше вчиняв домашнє насильство відносно цивільної дружини, з якою проживав близько року. За це притягався до адміністративної відповідальності. Зі слів родичів, дітей березнівчанки зловмисник не ображав.

null
null
null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області