За минулу добу до лікарень Буковини госпіталізували рекордну кількість хворих на коронавірус

16.09.2020 10:28   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
До лікарень Буковини госпіталізовано рекордно велику кількість пацієнтів із підозрою або підтвердженим коронавірусом – 92 осіб.
 
Про це повідомляє Чернівецька ОДА.
 
Найбільше недужих – по 8 людей – доправили до обласної лікарні, Путильської та Хотинської ЦРЛ. До трьох міських лікарень у Чернівцях загалом ушпиталили 15 осіб.
 
Тож міська лікарня №4 заповнена на 94%, лікарня №3 – на 84,1%, лікарня №1 – на 66,1%. Відтак ці госпітальні бази належать до найбільш завантажених в області та потребують збільшення ліжкового фонду.
 
Крім того, як повідомили у Департаменті охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації, із 14 вересня як госпітальна база почала працювати психіатрична лікарня. Наразі тут лікують 13 інфікованих COVID-19 пацієнтів. Загалом для потреб таких хворих у цьому медичному закладі розгорнули 20 ліжок – 15 стаціонарних та 5 – реанімаційних.
 
Також 20 ліжок для недужих на коронавірус додали у Сторожинецькій ЦРЛ. Загалом у Чернівецькій області для лікування хворих із COVID-19 відведено 1220 ліжок, працює 18 госпітальних баз. Наразі вони завантажені на 52,5%.
 

Раніше найбільшу кількість пацієнтів, яких госпіталізували до медичних закладів області протягом доби, фіксували 25 серпня. Тоді таких було 88.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews