Кабмін змінив критерії віднесення до «червоної» зони. Школи відкриють

16.09.2020 22:32   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Посилення карантину в «червоних» зонах визначатиметься спільним рішенням державної та регіональної комісій з питань ТЕБ та НС.

Кабінет міністрів України змінив умови поділу регіонів на зони карантину. Регіони підключили до прийняття рішення щодо «червоних» зон, повідомляє РБК Україна. 

Зокрема, Уряд дозволив роботу закладів освіти у "червоній" зоні.

Відповідне рішення уряд ухвалив з доопрацюванням в одноденний термін на засіданні в середу. Рішення про «червону» зону карантину буде прийматись спільно державною та регіональною комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі завантаженості понад 75% ліжок у лікарнях протягом 5 днів підряд та перевищення середнього рівня захворюваності випадків на 100 тисяч населення за 15 днів більше, ніж у 5 разів.

Посилення карантину в «червоних» зонах також визначатиметься спільним рішенням державної та регіональної комісій з питань ТЕБ та НС.

«Це може бути одномоментне закриття всіх сфер або поступове обмеження певних сфер, які в конкретному регіоні призводять до спалахів хвороби», - заявив він.

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews