Відсьогодні Укрзалізниця відновила продаж квитків на пасажирські потяги до Чернівців

21.09.2020 13:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Усі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу.

Укрзалізниця, у зв’язку зі зміною епідемічної ситуації у містах Івано-Франківськ, Коломия, Ізмаїл, Дубно, Тернопіль, Чернівці, а також у Новоселицькому та Рівненському районах, з 21 вересня відновить продаж квитків на низку поїздів із станцій, де раніше продаж квитків був тимчасово зупинений.
 
Це стало можливим завдяки рішенню Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

 

Так, буде відкрито продаж проїзних документів із станцій Коломия, Чернівці, Новоселиця на поїзди:
№8/7 Чернівці – Київ,
№118/117 Чернівці – Київ,
№136/135 Одеса – Чернівці,
№702/701 Львів – Чернівці. 
 
Усі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.
 
Під час перебування на об’єктах інфраструктури, посадки в поїзд та безпосередньо в рухомому складі необхідно обов`язково одягнути захисну маску чи респіратор, користуватися іншими засобами індивідуального захисту, а також суворо дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews