Вже цієї осені у тролейбусах Чернівців запустять Bluetooth-систему оплати за проїзд

25.09.2020 07:57   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Вже восени цього року, усі пасажири тролейбусів зможуть сплачувати за проїзд безконтактно.

У тролейбусах Чернівців починають тестувати Bluetooth-систему, як ще один безготівковий засіб оплати проїзду замість купівлі паперових квитків. Громадський транспорт Чернівців стає безпечнішим та комфортнішим для пасажирів, про це повідомляє ЧТУ у Facebook.

Вже восени цього року, усі пасажири тролейбусів зможуть сплачувати за проїзд безконтактно, в тому числі і за допомогою мобільного додатку EasyWallet. Це дуже зручно, а головне – безпечно під час епідемії коронавірусу. Пасажиру не потрібно шукати паперові гроші, а достатньо завантажити додаток EasyWallet на смартфон, зареєструватися, ввімкнути Bluetooth та сплатити за проїзд. Датчики, встановлені в середині салону, зчитають інформацію та з легкістю здійснять оплату, – Володимир Середюк, заступник Чернівецького міського голови.

Контролер легко зможе перевірити чи здійснена оплата - підтвердження про купівлю квитка одразу приходить на телефон пасажира і його можна показати на екрані. Додатково квиток валідувати не потрібно. 

Користь безготівкової сплати за проїзд є беззаперечною для чернівчан. По-перше, відсутність готівки може знизити ризики захворюваності. По-друге, міська влада зможе легко рахувати пасажиропотік та керувати ним. А ще – сплата за проїзд через додаток значно підвищує рівень фінансової грамотності населення. Так, статистика EasyPay доводить, що пасажири, які сплачують за проїзд безготівково, з часом починають використовувати технологічні платіжні засоби і для інших платежів. А це безпечно, комфортно та зручно.
 
В рамках програми з популяризації культури Bluetooth-платежів у громадському транспорті Чернівців компанія EasyPay розробила спеціальну пропозицію для пасажирів тролейбусів.
 
Ми даруємо усім новим користувачам додатку по 5 безкоштовних квитків на проїзд у громадському транспорті. Користуйтеся тролейбусами, встановлюйте EasyWallet та отримуйте квитки в своєму телефоні, – Олексій Авраменко, СЕО та співвласник фінтех-компанії EasyPay.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews