У пожежі на Буковині заигнув безхатько

26.09.2020 09:06   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Рятувальники в середині будинку виявили тіло чоловіка вже без ознак життя.

Вранці 25 вересня виникла пожежа в покинутому житловому будинку в селі Оршівці Кіцманського району. Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Так як в будинку ніхто не проживав, в ньому облаштували тимчасовий прихисток люди без постійного місця проживання. Саме необережність при поводженні з вогнем безхатченка і призвела до пожежі.
 
Чоловік запалив цигарку та заснув. Недопалок впав на речі та спричинив їх загорання. Пожежу виявили сусіди, вже тоді коли вогнем було охоплено практично всю будівлю.
 
На момент виявлення пожежі її площа склала 80 кв.м. Рятувальники в середині будинку виявили тіло чоловіка вже без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу, врятувати життя людині не було змоги.
 
На даний час тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу до центральної районної лікарні міста Кіцмань для остаточного встановлення причин смерті.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews