На Буковині трактор перекинувся в озеро: водій загинув

21.10.2020 11:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

37-річний місцевий житель не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у водойму.

У Вижницькому районі водій трактора не впорався з керуванням та допустив з’їзд у водойму. Внаслідок перекидання транспортного засобу потерпілий загинув на місці автопригоди. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
До поліції надійшло повідомлення, що у селі Черешенька Вижницького району сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції.
 
Співробітники поліції встановили, що 37-річний місцевий житель не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у водойму з подальшим перекиданням транспортного засобу. Від отриманих травм водій помер на місці автопригоди.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews