Відсьогодні у Чернівцях розпочався опалювальний сезон

22.10.2020 10:01   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Розпорядження про це підписав секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

В першу чергу опалення подадуть до закладів охорони здоров’я та дошкільних закладів освіти. Згодом тепло подадуть і в житлові будинки, а з початком навчального процесу і до шкіл.

Аби запустити тепло у помешкання чернівчан потрібно буде декілька днів, але тепловики обіцяють це зробити якомога швидше.

Треба починати цей процес зараз, поки ще тепло, тому що наступний тиждень це буде суттєве похолодання, - зазначив секретар міськради.

Вирішили і частково питання заборгованості «Чернівцітеплокомуненерго» перед «Чернівцігазом». Заборгованість перед газовиками була близько 30 мільйонів гривень.

Домовились, що ми сплачуємо частину, 5 мільйонів гривень, і починаємо опалювальний сезон, а решта ми проводимо реструктуризацію,- зазначив Василь Продан.

Також на виконкомі ухвалили рішення виділити 1,6 млн грн на погашення заборгованості по зарплаті перед працівниками «Чернівцітеплокомуненерго».


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews