У Чернівецькій області затримали банду наркодилерів, які займалися збутом психотропів

29.11.2020 12:17   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У 58-річного організатора під час обшуків вилучили наркотики й обладнання на загальну суму приблизно пів мільйона гривень.

Організатору міжрегіонального каналу постачання наркотиків загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний перебуває в Чернівецькому слідчому ізоляторі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Нагадаємо, днями буковинські правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які вирощували на території Чернівецької та Хмельницької областей коноплі, виготовляли з них канабіс і гашиш, а також займалися збутом наркотичних засобів і психотропних речовин.
 
Під час спецоперації з ліквідації незаконного бізнесу поліцейські затримали його 58-річного організатора та вилучили під час обшуків наркотики й обладнання на загальну суму приблизно пів мільйона гривень.
 
Співробітники підрозділу детективів Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України і звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Розглянувши клопотання органів досудового розслідування, слідчий суддя обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 70 тисяч гривень.
null
 
Наразі триває досудове розслідування, призначено низку криміналістичних експертиз. Поліцейські з’ясовують всі обставини протиправної діяльності затриманого.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews