Смертельна ДТП на Буковині: внаслідок аварії загинула людина, двоє травмованих

30.11.2020 12:25   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Хотинському районі відбулася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів.

Під час зіткнення травмувалися троє осіб, ще один – помер. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

 

Вчора, 29 листопада, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Недобоївці відбулося зіткнення трьох транспортних засобів.
 

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Хотинського відділення поліції. Співробітники поліції встановили, що в селі Недобоївці 35-річний водій «Mercedes-Benz», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 19-річного місцевого жителя, який рухався в попутному напрямку. В подальшому «Volkswagen Golf» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2109», яким керував 25-річний житель села Шилівці.

В результаті автопригоди водіїв «Volkswagen Golf» та «ВАЗ 2109», а також двох пасажирів «ВАЗ» віком 28 та 32 років лікарі доставили до Хотинської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Пізніше в реанімаційному відділенні водій «ВАЗ-2109» помер.
 

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews