Чернівчанин методом обману виманював у людей техніку та здавав у ломбард

06.12.2020 19:17   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Попередньо правоохоронці встановили причетність 22-річного чернівчанина приблизно до 10 таких випадків.
 
Слідчі підрозділи поліції Чернівецької області розслідують декілька випадків шахрайських дій зловмисника та перевіряють його на причетність до інших аналогічних правопорушень. За скоєння низки майнових злочинів йому загрожує позбавлення волі.
 
До різних підрозділів поліції Чернівецької області надійшла низка заяв буковинців щодо незаконного заволодіння їхнім майном. Внаслідок протиправних дій зловмисника потерпілі втратили дорогу комп’ютерну техніку та мобільні телефони, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Розглянувши звернення заявників, поліцейські з’ясували, що 22-річний чернівчанин входив у довіру до малознайомих осіб, брав у них коштовні ноутбуки й стільникові телефони в тимчасове користування або для ремонту й здавав їх до ломбардів. Попередньо правоохоронці встановили причетність чоловіка приблизно до 10 таких випадків.
 

Наразі слідчі поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та вирішують питання повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews