На Буковині на смерть збили 85-річну жінку

14.12.2020 10:19   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

37-річна водійка автомобіля «ВАЗ» наїхала на місцеву жительку, яка йшла по проїжджій частині дороги.

У селі Маршинці водійка автомобіля «ВАЗ» допустила наїзд на місцеву жительку. Від отриманих травм жінка-пішохід померла на місці події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

Сьогодні ввечері, 12 грудня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Маршинці Новоселицького району.
 
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. Співробітники поліції встановили, що 37-річна водійка автомобіля «ВАЗ-2106» допустила наїзд на 85-річну місцеву жительку, яка рухалася по проїжджій частині дороги.
 
В результаті автопригоди жінка-пішохід отримала травми несумісні з життям.
 

Наразі слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews