На Буковині пострілами затримали пачкарів, які намагалися перенести до ЄС 13 тисяч пачок цигарок

14.12.2020 12:02   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Прикордонники затримали чотирьох порушників.

Багатьох приваблює дивовижна природа Буковини – дехто приїздить сюди у пошуках неповторного відпочинку, інші шукають екстриму та пригод. Але деяких місцевих "туристів" спокушає лише близькість кордону з Румунією, через який вони намагаються різними способами нелегально переміщувати товари до ЄС.


Учора прикордонники Чернівецького загону затримали чотирьох молодиків, які спробували перемістити до Румунії понад 13 тисяч пачок сигарет.

Так, під час несення служби на одній із гірських та важкодоступних ділянок на кордоні з Румунією, прикордонники відділу «Селятин» помітили групу осіб, які з пакунками рухалися в бік кордону.

Невідомі, помітивши правоохоронців, вдалися до втечі. Зупиняти правопорушників довелося з попереджувальним пострілом.

За спробу незаконного перетинання кордону у складі групи осіб на правопорушників складені адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 204-1КУпАП.

Крім того, для внесення в ЄРДР відомостей про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», прикордонники направили повідомлення до компетентних правоохоронних органів.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews